Etiketter

, ,

Så. Då kör vi. Blogg 100 för sisådär 4:e gången…tror jag. Aldrig kommit i mål dock ska jag göra en Einstein…

You never fail until you stop trying.

Så. Då kör vi. 

Digital Geek – ett epitet man nog kan sätta på mig utan att överdriva. Jag helt enkelt älskar denna resa mänskligheten nu påbörjat. Internet 3.0 är en term, IoT en annan, digital tidsålder en tredje. Själv har jag ännu inget bra samlingsnamn för min passion men för mig som älskar teknik och ser vad den kan tillföra mänskligheten passar eran hand i handske. 

Just nu arbetat jag i energibranschen och med en ny marknadsdesign för el. Stora förändringar där förmågan att kunna omsätta dagens verksamhet till en digital är en game changer. Ämnet el och energi kommer jag garanterat att beröra. Digitala verktyg med en skopa ”epic fail” lär också dyka upp. 

Särskrivning och swenglish likaså. 

Så. Då kör vi. 

I öronen just nu: https://open.spotify.com/track/6yB7mE3ybfiaMFlQnlwdZP